Κανόνες Ασφαλείας

logo

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:


1. Είστε σίγουρος και υπογράφετε ότι ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΛΥΜΠΙ πριν μπείτε στο Θαλάσσιο πάρκο. Τα παιδιά που δεν κολυμπούν ακόμη σωστά, πρέπει να φορέσουν σωσίβιο ή να επιβλέπονται συνεχώς  από τους γονείς τους ή έναν ενήλικα συνοδό, όταν χρησιμοποιούν το πάρκο. Να είναι άνω των 14 ετών για την ενοικίαση κανό ή ποδηλάτου αλλιώς θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα.

2. Απαγορεύεται το κάπνισμα, η κατανάλωση ποτού ή/και τροφής εντός του πάρκου.

3. Άτομα που βρίσκονται υπό την επήρεια οινοπνεύματος, φαρμάκων ή/και ναρκωτικών ουσιών Απαγορεύεται να βρίσκονται εντός ή πλησίον του πάρκου!

4. Απαγορεύονται τα σπρωξίματα και τα επικίνδυνα παιχνίδια εντός του πάρκου!

5. Μη χρησιμοποιείτε το πάρκο στο σκοτάδι, σε κακοκαιρία ή στη διάρκεια καταιγίδας!

6. Απαγορεύεται η είσοδος στο πάρκο πριν ή μετά την λήξη του ωραρίου λειτουργίας του!

7. Μην πηδάτε ή κάνετε βουτιές από το Τραμπολίνο, το Παγόβουνο, το Bράχο ή από άλλα παιχνίδια όταν η επιφάνεια του νερού καταλαμβάνεται από άλλα άτομα και να εγκαταλείπετε αμέσως την  περιοχή που καταλήγετε μετά από μια ολίσθηση ή ένα άλμα.

8. Μόνο ένα άτομο επιτρέπεται κάθε φορά στη χρήση τσουλήθρας. Να γλιστράτε πάντα με τα πόδια μπροστά και να εγκαταλείπετε την περιοχή αμέσως!

9. Απαγορεύεται να κολυμπάτε ή να βουτάτε κάτω από τα παιχνίδια του πάρκου.

10. Αφαιρέστε κάθε αιχμηρό αντικείμενο, ρολόγια, αλυσίδες κλπ. πριν την είσοδό σας στο πάρκο.

Ευχαριστούμε και καλή διασκέδαση!!